Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Kennismakingsgroep

Op allerlei manieren kan tot uiting komen dat je niet lekker in je vel zit. Je kunt rusteloos of ontevreden zijn, het gevoel hebben dat je maar op halve kracht leeft of dat je volkomen op slot zit. Je kunt het gevoel hebben dat het contact tussen jou en je partner niet zo gaat als je graag zou willen. Op je werk heb je wellicht te maken met conflicten of met vraagstukken op het gebied van loopbaan en motivatie.

Kortom, zowel in je thuis- als in je werksituatie kun je aanlopen tegen problemen die niet 1-2-3 zijn op te lossen. Zeker als deze en andere problemen lang(er) spelen of vaker voorkomen, heeft het zin om te kijken naar de eventuele onderliggende oorzaken.

Persoonlijk ontwikkeltraject.

In de kennismakingsgroep kan je drie aaneengesloten dagen verkennen welke onderliggende oorzaken zijn aan te wijzen voor de (ongewenste) situatie die je op dit moment ervaart. Je krijgt zowel een individuele sessie als oefeningen in de hele groep. Er zijn steeds twee therapeuten, zodat er volop tijd en aandacht voor iedereen kan zijn. Het werken in de groep heeft veel voordelen, de aanwezigheid van de andere deelnemers is vaak zeer ondersteunend en kan je eigen proces intensiveren.

Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. We hebben de ervaring dat er in die drie dagen in de groep een ontspannen en vriendschappelijke sfeer kan ontstaan.

Tijd

Begin eerste dag om 10.00 uur, einde laatste dag om 17.00 uur.

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Data

2018

KG1805    26-27-28 september
KG1806    5-6-7 november

2019

KG1901    15-16-17 januari
KG1902    4-5-6 maart
KG1903    6-7-8- mei
KG1904    16-17-18 september
KG1905    4-5-6 november

Kosten

A-tarief € 499,-
B-tarief € 549,-
Z-tarief € 988,-
Inclusief overnachtingen, ontbijt en lunch. Maximaal 14 deelnemers.

D. man, 55 jaar
Dit klopt, dit is zuiver. Hier wordt de kern geraakt. De groep speelt hierbij een grote en belangrijke rol. Het proces wordt aangewakkerd en aangemoedigd en kan niet meer uitgeschakeld worden.

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 19 november van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het