Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Kennismakingsgroep

Op allerlei manieren kan tot uiting komen dat je niet lekker in je vel zit. Je kunt rusteloos of ontevreden zijn, het gevoel hebben dat je maar op halve kracht leeft of dat je volkomen op slot zit. Je kunt het gevoel hebben dat het contact tussen jou en je partner niet zo gaat als je graag zou willen. Op je werk heb je wellicht te maken met conflicten of met vraagstukken op het gebied van loopbaan en motivatie.

Kortom, zowel in je thuis- als in je werksituatie kun je aanlopen tegen problemen die niet 1-2-3 zijn op te lossen. Zeker als deze en andere problemen lang(er) spelen of vaker voorkomen, heeft het zin om te kijken naar de eventuele onderliggende oorzaken.

Persoonlijk ontwikkeltraject.

In de kennismakingsgroep kan je drie aaneengesloten dagen verkennen welke onderliggende oorzaken zijn aan te wijzen voor de (ongewenste) situatie die je op dit moment ervaart. Je krijgt zowel een individuele sessie als oefeningen in de hele groep. Er zijn steeds twee therapeuten, zodat er volop tijd en aandacht voor iedereen kan zijn. Het werken in de groep heeft veel voordelen, de aanwezigheid van de andere deelnemers is vaak zeer ondersteunend en kan je eigen proces intensiveren.

Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. We hebben de ervaring dat er in die drie dagen in de groep een ontspannen en vriendschappelijke sfeer kan ontstaan.

Tijd

Begin eerste dag om 10.00 uur, einde laatste dag om 17.00 uur.

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Data

Hieronder een overzicht van de aankomende kennismakingsgroepen.

Elke kennismakingsgroep bestaat uit 1 bijeenkomst.
Elke bijeenkomst duurt 3 achtereenvolgende dagen, waarvan de eerste start om 10.00u en de laatste eindigt om 17.00u

Wanneer een groep vol is, hanteren wij een wachtlijst voor als er mensen uitvallen. Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst of voor de eerstvolgende groep.

26
sept
Boswijk Instituut
-
Doorn
Datum: 26 september 2024, 10:00
26-27-28 september

28
nov
Boswijk Instituut
-
Doorn
Datum: 28 november 2024, 10:00
28-29-30 november

08
jan
Boswijk Instituut
-
Doorn
Datum: 08 januari 2025, 10:00
8-9-10 januari

Kosten

P-tarief € 599,-
Z-tarief € 749,-
Inclusief overnachtingen, ontbijt en lunch. Tussen de 12 - 14 deelnemers.

A-tarief: Daarnaast is er de stichting verlichting welke ondersteuning kan bieden aan mensen met weinig financiële draagkracht. Meer informatie www.stichtingverlichting.nl

Locatie

Boswijk Instituut
Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2L / 2M
3941 ZP Doorn

 

D. man, 55 jaar
Dit klopt, dit is zuiver. Hier wordt de kern geraakt. De groep speelt hierbij een grote en belangrijke rol. Het proces wordt aangewakkerd en aangemoedigd en kan niet meer uitgeschakeld worden.