workshop stevig in je kracht Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Stevig in je kracht

Wie kent ze niet, zinnetjes als: denk eens aan jezelf, kom voor jezelf op, zorg goed voor jezelf en zo meer.

In assertiviteit trainingen leer je voor jezelf opkomen. Prachtig, maar het blijft vaak bij trucjes aan de oppervlakte. Niet vanuit diep van binnen gevoelde eigenwaarde.

Als je echt wilt leren vanuit kracht in het leven te staan gaat het dáár over: je eigen waarde voelen, grenzen maken vanuit liefde voor jezelf, maar ook voor de ander. In je kracht staan in werkelijk authentiek contact met jezelf en de ander.

Maar al te vaak worden grenzen gesteld vanuit irritatie of pijn. Dan wordt het contact hard en scherp. Dat geeft afwijzing en isolatie. Of de grenzen worden niet gesteld, in de hoop dat jouw ja ook een ja van de ander inhoudt. Je gaat dan aanpassen en pleasen, over je eigen grens heen.

Dat geeft uitputting, onderdrukte boosheid en slachtofferschap. Vaak denk je dat je wel je grens aangeeft, maar doe je het toch heel indirect, waardoor je niet wordt gehoord.

Wij willen graag met jou de reis maken naar je innerlijke krachtbron, je eigenwaarde, je authenticiteit. Samen kijken waar jouw kracht blokkeert, waar de pijn zit. Je gaat aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen, lichaamsgericht werk, visualisaties en expressie oefeningen. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling op dit gebied.           

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Data

2019

25-26 maart, start eerste dag om 10.00u. Tweede dag eindigt om 17.00u

Kosten

A-tarief € 359,-
B-tarief € 419,-
Z-tarief € 759,-
Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

 

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 4 februari van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het