workshop stevig in je kracht Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Stevig in je kracht

Wie kent ze niet, zinnetjes als: denk eens aan jezelf, kom voor jezelf op, zorg goed voor jezelf en zo meer.

In assertiviteit trainingen leer je voor jezelf opkomen. Prachtig, maar het blijft vaak bij trucjes aan de oppervlakte. Niet vanuit diep van binnen gevoelde eigenwaarde.

Als je echt wilt leren vanuit kracht in het leven te staan gaat het dáár over: je eigen waarde voelen, grenzen maken vanuit liefde voor jezelf, maar ook voor de ander. In je kracht staan in werkelijk authentiek contact met jezelf en de ander.

Maar al te vaak worden grenzen gesteld vanuit irritatie of pijn. Dan wordt het contact hard en scherp. Dat geeft afwijzing en isolatie. Of de grenzen worden niet gesteld, in de hoop dat jouw ja ook een ja van de ander inhoudt. Je gaat dan aanpassen en pleasen, over je eigen grens heen.

Dat geeft uitputting, onderdrukte boosheid en slachtofferschap. Vaak denk je dat je wel je grens aangeeft, maar doe je het toch heel indirect, waardoor je niet wordt gehoord.

Wij willen graag met jou de reis maken naar je innerlijke krachtbron, je eigenwaarde, je authenticiteit. Samen kijken waar jouw kracht blokkeert, waar de pijn zit. Je gaat aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen, lichaamsgericht werk, visualisaties en expressie oefeningen. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling op dit gebied.           

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Kosten

P-tarief € 419,-
Z-tarief € 759,-
Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

 

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!