Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Meer boswijk

Verhuur

Het mooie Boswijk Instituut is te huur, bijvoorbeeld voor het geven van meerdaagse trainingen en workshops. Het is bovendien uitermate geschikt voor bezinningsdagen en retraites.

Boswijk heeft eet- en slaapgelegenheid voor 25 personen, met een mogelijkheid tot uitbreiding tot 50 personen. Het pand kent meerdere sfeervolle ruimtes en een grote tuin. Het is gelegen in het midden van het land, op het bosrijke Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen.

Boswijk is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Prijs per dagdeel € 165,00 excl. BTW.
Prijs bij meerdaagse bijeenkomsten in overleg vast te stellen.
Er zijn betaalbare cateringmogelijkheden beschikbaar in de nabije omgeving.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Boswijk Instituut (033 4328189 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Het Boswijk Netwerk

Het Boswijk Netwerk is een netwerk van de mensen die bij ons de opleiding tot therapeut hebben afgerond of nog volgen. Het doel van het netwerk is om ook na de opleiding bij het Boswijk Instituut een bedding te houden voor de leden waarin deskundigheidsbevordering en onderlinge inspiratie, bezieling, ontmoeting en ondersteuning voorop staan. Er worden workshops en bijeenkomsten georganiseerd en er is een website waarin potentiële cliënten per regio praktiserende leden van het netwerk kunnen vinden. Het Boswijk Netwerk is een onafhankelijke vereniging. Ze voelt zich verbonden met het Boswijk Instituut en streeft naar een prettige samenwerking.

Centrum Boswijk

Centrum Boswijk van Jan en Riekje Boswijk richt zich voornamelijk op aandachtsontwikkeling. Op het programma staan o.a.: weekends Basis Boeddhisme, aandachtsdagen en Boeddhistische retraites in de traditie van Zenleraar, dichter en schrijver Thich Nhat Hanh. Daarnaast verzorgen zij nog enkele andere workshops. Let op: Centrum Boswijk heeft andere contactgegevens dan het Boswijk Instituut.

De Stichting Verlichting

Stichting Verlichting is opgericht voor mensen die graag een flinke stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling maar daar het geld niet voor hebben. De stichting kijkt naar wat er financieel nodig en mogelijk is. De stichting gaat er wel vanuit dat de persoon zelf ook een bijdrage levert. De stichting is geheel onafhankelijk van het Boswijk Instituut en wordt geleid door Wies Oldenkamp en Ron Perk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelf doneren?

Het is natuurlijk fijn als je de stichting wil steunen. De stichting is al ontzettend geholpen met een eenmalige donatie of met een maandelijkse donatie van een klein bedrag. Je kunt je gift overmaken op IBAN NL66INGB0000819452 t.n.v. Stichting Verlichting  

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het

VOORLICHTINGSAVOND 
bij het Boswijk Instituut

 

Woensdag 9 oktober van 19.00 tot max. 22.00uur. 
(geen vrije inloop, er wordt een volledig programma doorlopen.)

Een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk. 

Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over de opbouw van de opleiding. 

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!