Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Meer informatie Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Meer boswijk

Verhuur

Het mooie Boswijk Instituut is te huur, bijvoorbeeld voor het geven van meerdaagse trainingen en workshops. Het is bovendien uitermate geschikt voor bezinningsdagen en retraites.

Boswijk heeft eet- en slaapgelegenheid voor 25 personen, met een mogelijkheid tot uitbreiding tot 50 personen. Het pand kent meerdere sfeervolle ruimtes en een grote tuin. Het is gelegen in het midden van het land, op het bosrijke Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen.

Boswijk is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Prijs per dagdeel; op aanvraag.
Er zijn betaalbare cateringmogelijkheden beschikbaar in de nabije omgeving.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Boswijk Instituut (033 4328189 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Centrum Boswijk

Centrum Boswijk van Jan en Riekje Boswijk richt zich voornamelijk op aandachtsontwikkeling. Op het programma staan o.a.: weekends Basis Boeddhisme, aandachtsdagen en Boeddhistische retraites in de traditie van Zenleraar, dichter en schrijver Thich Nhat Hanh. Daarnaast verzorgen zij nog enkele andere workshops. Let op: Centrum Boswijk heeft andere contactgegevens dan het Boswijk Instituut.

De Stichting Verlichting

Stichting Verlichting is opgericht voor mensen die graag een flinke stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling maar daar het geld niet voor hebben. De stichting kijkt naar wat er financieel nodig en mogelijk is. De stichting gaat er wel vanuit dat de persoon zelf ook een bijdrage levert. De stichting is geheel onafhankelijk van het Boswijk Instituut en wordt geleid door Wies Oldenkamp, Norman ten Pierik en Annet Wellenberg. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelf doneren?

Het is natuurlijk fijn als je de stichting wil steunen. De stichting is al ontzettend geholpen met een eenmalige donatie of met een maandelijkse donatie van een klein bedrag. Je kunt je gift overmaken op IBAN NL66INGB0000819452 t.n.v. Stichting Verlichting  

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!