Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Kennismakingsgroep Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Kennismakingsgroep

De kennismakingsgroep is letterlijk bedoeld om kennis te maken: jij leert de Boswijk methode kennen en de opleiders ontmoeten iedereen die overweegt aan de opleiding mee te doen. Deze drie dagen hebben de vorm van een therapiegroep. Het is een gemêleerde groep, samengesteld uit mensen die voor de opleiding komen en mensen die uitsluitend voor hun persoonlijke ontwikkeling komen. Deelname is - ook wanneer blijkt dat de opleiding voor jou geen goede keuze is - een leerzame en inspirerende ervaring en een verdere stap naar verwerking en bewustwording.

Tijdens de kennismakingsgroep ontvang je het volledige curriculum van de opleiding.

Tijd

Begin eerste dag om 10.00 uur; einde laatste dag om 17.00 uur

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Data

2019

KG1902    4-5-6 maart = VOL, neem contact met ons op
KG1903    6-7-8- mei = VOL, neem contact met ons op
KG1904    16-17-18 september
KG1905    4-5-6 november

Kosten

P-tarief € 549,-
Z-tarief € 699,-
incl. overnachtingen, ontbijt en lunch. Tussen de 12 - 14 deelnemers. Opleiding is BTW-vrij. Kosten voor opleiding zijn fiscaal aftrekbaar.

D. man, 55 jaar
Dit klopt, dit is zuiver. Hier wordt de kern geraakt. De groep speelt hierbij een grote en belangrijke rol. Het proces wordt aangewakkerd en aangemoedigd en kan niet meer uitgeschakeld worden.

Aanmelding voor de

VOORLICHTINGSMIDDAG 
bij het Boswijk Instituut

 

Zondag 23 juni van 13:00 uur - 17.00 uur (geen vrije inloop, er wordt een volledig programma doorlopen.)

Een (gratis) voorlichtingsmiddag over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk. Ook is er een student van de opleiding aanwezig om je vragen te beantwoorden.

De aankomende middag zal Riekje Boswijk-Hummel persoonlijk haar mens-model toelichten. Een unieke kans om ons gedachtengoed door de grondlegster zelf uitgelegd te krijgen.

Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over de opbouw van de opleiding. 

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het