workshop reis naar het hart Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Reis naar het hart

Leven vanuit je hart, is leven vanuit je ware natuur. Het is alleen niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. In deze workshop kan je ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid weer toe te laten. Aan de hand van een gestructureerd programma word je door diverse blokkades naar je hart toe geleid. We gebruiken hiervoor werkvormen zoals visualisaties, lichaamswerk, dans, tekenen en andere therapeutische werkvormen. Geschikt voor iedereen die dit graag (weer) eens wil ervaren en voor hulpverleners in welke hoedanigheid dan ook.

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Als je informatie wilt ontvangen en op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er wijzigingen en/of nieuwe data bekend zijn, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Vertel ons hoe je heet.
Geef ons een (werkend) e-mailadres van jou, zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.
Laat ons weten waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.
Ongeldige invoer

Kosten

P-tarief € 499,-
Z-tarief € 899,-
Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!