workshop reis naar het hart Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Reis naar het hart

Leven vanuit je hart, is leven vanuit je ware natuur. Het is alleen niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. In deze workshop kan je ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid weer toe te laten. Aan de hand van een gestructureerd programma word je door diverse blokkades naar je hart toe geleid. We gebruiken hiervoor werkvormen zoals visualisaties, lichaamswerk, dans, tekenen en andere therapeutische werkvormen. Geschikt voor iedereen die dit graag (weer) eens wil ervaren en voor hulpverleners in welke hoedanigheid dan ook.

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.
Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 19 november van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het