workshop reis naar het hart Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Reis naar het hart

Leven vanuit je hart, is leven vanuit je ware natuur. Het is alleen niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. In deze workshop kan je ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid weer toe te laten. Aan de hand van een gestructureerd programma word je door diverse blokkades naar je hart toe geleid. We gebruiken hiervoor werkvormen zoals visualisaties, lichaamswerk, dans, tekenen en andere therapeutische werkvormen. Geschikt voor iedereen die dit graag (weer) eens wil ervaren en voor hulpverleners in welke hoedanigheid dan ook.

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Kosten

P-tarief € 499,-
Z-tarief € 899,-
Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het

VOORLICHTINGSAVOND 
bij het Boswijk Instituut

 

Woensdag 9 oktober van 19.00 tot max. 22.00uur. 
(geen vrije inloop, er wordt een volledig programma doorlopen.)

Een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk. 

Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over de opbouw van de opleiding. 

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!