workshop reis naar het hart Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Reis naar het hart

Leven vanuit je hart, is leven vanuit je ware natuur. Het is alleen niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. In deze workshop kan je ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid weer toe te laten. Aan de hand van een gestructureerd programma word je door diverse blokkades naar je hart toe geleid. We gebruiken hiervoor werkvormen zoals visualisaties, lichaamswerk, dans, tekenen en andere therapeutische werkvormen. Geschikt voor iedereen die dit graag (weer) eens wil ervaren en voor hulpverleners in welke hoedanigheid dan ook.

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Kosten

P-tarief € 499,-
Z-tarief € 899,-
Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!