Contact

Adressen, reis en verblijf

Groepen

Alle groepen vinden plaats in het Boswijk Instituut
Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2 L/ 2 M
3941 ZP Doorn

We bieden hier een eigen, eenvoudige overnachtingsmogelijkheid. Neem een slaapzak of dekbed, onderlaken (matrasdikte 22 cm), kussensloop, warme sokken of sloffen en toiletspullen mee. Het is ook mogelijk zelf je overnachting elders te regelen (geen reductie op deelnamekosten). Voor ontbijt, lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Het avondeten wordt door de deelnemers zelf geregeld.
Soms wordt op het instituut zelf gekookt of laten de mensen wat eten brengen. Soms gaan de deelnemers in kleinere of grotere groepen naar één van de gezellige eettentjes in de omgeving.

Kantoor

Postadres: Kapelweg 53, 3818 BE Amersfoort
Telefoon: 033 – 4328189
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Instituut is bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30-12.30 uur. Je kan ook een bericht inspreken, dan bellen we je z.s.m. terug.

Vragen, opmerkingen en klachten

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Barbara van Arkel en Christianne Nagel. Ook als er klachten zijn kun je die het beste eerst met ons bespreken. Wanneer de klachten naar jouw mening niet naar tevredenheid worden afgehandeld kun je van ons het adres krijgen van het NVPA, wij onderwerpen ons aan het klachtrecht van deze beroepsvereniging. Klachten zullen vertrouwelijk behandeld worden en vallen onder de geheimhoudingsplicht. We registreren e.e.a. en bewaren de klacht in het archief, tot 1 jaar na afloop van de opleiding.

Wanneer je één van ons persoonlijk wilt spreken, kun je bellen of mailen:

Christianne Nagel

06-28090138

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Barbara van Arkel

033-4328189

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het

VOORLICHTINGSAVOND 
bij het Boswijk Instituut

 

Woensdag 9 oktober van 19.00 tot max. 22.00uur. 
(geen vrije inloop, er wordt een volledig programma doorlopen.)

Een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk. 

Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over de opbouw van de opleiding. 

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!