zit-schrijf-verwonder
Previous Next Play Pause

Zit, Schrijf en verwonder

 

Voor wie

Tijdens deze dagen worden perioden van reflectief schrijven en meditaties afgewisseld. De stilte is een vruchtbare bron voor het schrijven. Het zelfonderzoek bij het schrijven kan een krachtige ondersteuning van de meditatiebeoefening zijn.We laten ons inspireren door associaties, muziek, tekstfragmenten en beeldmateriaal.

Deze dagen zijn voor een ieder die behoefte heeft om in alle rust stil te staan bij wat hem of haar werkelijk beweegt. Ervaring met meditatie of schrijven is niet nodig. Wel de bereidheid open te staan voor een wezenlijke ontmoeting met jezelf en de ander.

Je schrijft voor jezelf én er zijn diverse momenten waarop je uit- genodigd wordt het geschrevene te delen; hierdoor worden de onderliggende emoties meer voelbaar. Een deel van het programma zal plaatsvinden in stilte, om zo werkelijk te kunnen luisteren naar dat wat wezenlijk is. Dat brengt ons weer in verbinding met onze vitaliteit, essentie en levensenergie. Schrijf en zit jezelf tot leven! 

Begeleiding

De begeleiding is in handen van Rob Eckhardt en Selinde de Vogel.

  • Rob is mindfulness trainer in de eerste graad en zenleraar in de traditie van het Kanzeon Zen Centrum in Amsterdam. (Rob Daiganriki Sensei).
  • Selinde werkt als transpersoonlijk therapeut, zowel in haar eigen praktijk als bij het Boswijk Instituut. Tevens is ze opgeleid tot cursusleider reflectief schrijven.
Tijd

Aanvang eerste dag is om 20.00 uur. Eindigt op laatste dag rond 16.00 uur. Daarna maken we met elkaar schoon en nemen we afscheid.

Plaats

Boswijk Instituut

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Als je informatie wilt ontvangen en op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er wijzigingen en/of nieuwe data bekend zijn, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Vertel ons hoe je heet.
Geef ons een (werkend) e-mailadres van jou, zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.
Laat ons weten waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.
Ongeldige invoer

Kosten

Kosten

P-tarief € 599,-
Z-tarief € 749,- 

Dit is inclusief verblijf, ontbijt, lunch en avondeten!

Overnachtingsfaciliteiten op het Boswijk Instituut zijn eenvoudig en op basis van meerpersoonskamers. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via info@boswijkinstituut.nl.

AANTAL DEELNEMERS
12-20 ; in eerste instantie schrijven we 12 mensen in. Daarna plaatsen we je op een reservelijst die we op volgorde plaatsen bij eventuele versoepelingen van de COVID maatregelen.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!