Algemene informatie Boswijk Instituut
Algemene informatie Boswijk Instituut
Algemene informatie Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Over Boswijk

Het Boswijk Instituut bestaat sinds 2004. Ons werk is een voortzetting van hetgeen Jan en Riekje Boswijk al in 1979 zijn begonnen. Uiteraard is de manier van werken in de loop van de jaren aangepast, uitgediept, rijker geworden en meegegroeid met de moderne tijd.

Thuis

We voelen ons bevoorrecht om ons werk te mogen doen op een prachtige plek, midden in de bossen van Landgoed Beukenrode in Doorn. Ons huis is sfeervol, eenvoudig en functioneel. De omgeving is rustig, nodigt uit om lekker te wandelen of een plekje in de zon op te zoeken om uit te blazen. Die bijzondere combinatie zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt. En dat is precies de bedoeling!

We hechten zeer aan een hoge kwaliteit als het ons werk betreft, we houden ons daar doorlopend mee bezig. Dat doen we o.a. door de inhoud, structuur, organisatie en werkplek regelmatig tegen het licht te houden van beroepsverenigingen, registers en accreditatiebureaus.

Iedereen die bij ons werkt is lid van een beroepsvereniging - de NVPA of de NFG - en ingeschreven in het register van de RBCZ. Dat betekent dat de therapie (gedeeltelijk) wordt vergoed door de aanvullende verzekering van de ziektekostenverzekering én is vrijgesteld van BTW.

Daarnaast is de opleiding gevalideerd door de SKB, de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen. Iedereen die bij ons de opleiding heeft voltooid kan lid worden van een beroepsvereniging en zich laten inschrijven in het register. De opleiding is vrijgesteld van BTW, waardoor de prijzen concurrerend zijn. Bovendien zijn de kosten die je maakt voor de opleiding fiscaal aftrekbaar.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het

VOORLICHTINGSAVOND 
bij het Boswijk Instituut

 

Woensdag 9 oktober van 19.00 tot max. 22.00uur. 
(geen vrije inloop, er wordt een volledig programma doorlopen.)

Een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk. 

Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over de opbouw van de opleiding. 

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!