Verwerken seksueel misbruik, seksuele intimidatie Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Mannengroep

In het mannenweekend nodigen we mannen uit om in zichzelf te kijken en echt aanwezig te zijn met alle tegenstellingen die ons man maken: krachtig en kwetsbaar, moedig en bang, vrij en verantwoordelijk.

Als we onszelf kunnen zijn in de cirkel van mannen, kan de concurrentie wegvallen en plaats maken voor steun en verbinding. In de spiegel die we voor elkaar zijn vinden we antwoorden op de vraag: wat betekent het om in deze tijd man te zijn?

Helemaal nu worden we uitgedaagd om ons te heroriënteren op een leven en een wereld die we ons 2 jaar geleden niet hadden kunnen voorstellen. Dit roept ons op om dieper contact te houden met onze kern en het is een uitnodiging aan het diepste deel van ons ware-zelf om naar voren te komen. Op deze manier ontwikkelen we een basisvertrouwen in wie we zijn en dit uit te dragen naar de wereld om ons heen.

De groep zal begeleid worden door Bert Adolfsen en Arjan Bouw. Gezamenlijk dragen zij het verlangen om mannen meer met elkaar te verbinden.

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Als je informatie wilt ontvangen en op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er wijzigingen en/of nieuwe data bekend zijn, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Vertel ons hoe je heet.
Geef ons een (werkend) e-mailadres van jou, zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.
Laat ons weten waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.
Ongeldige invoer

Kosten

P-tarief € 599,-
Z-tarief € 749,-
Inclusief overnachtingen & alle maaltijden op basis van een meerpersoonskamer.

Locatie: Boswijk Instituut.

Aantal deelnemers: tussen de 10 en 14

Begeleiding: Bert, Arjan, Rijk

D. man, 55 jaar
Dit klopt, dit is zuiver. Hier wordt de kern geraakt. De groep speelt hierbij een grote en belangrijke rol. Het proces wordt aangewakkerd en aangemoedigd en kan niet meer uitgeschakeld worden.