4e jaar transpersoonlijke therapie Boswijk Instituut
4e jaar transpersoonlijke therapie Boswijk Instituut
4e jaar transpersoonlijke therapie Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

4e jaar transpersoonlijke therapie

Het afstudeerjaar.

Tijdens het laatste jaar van de opleiding transpersoonlijke therapie komen specifieke thema’s aan de orde. Werken met slachtoffers van seksueel misbruik vraagt een bijzondere manier van therapeutisch kijken en handelen. Wij noemen dit hogeschoolwerk: alles wat je je in de voorgaande jaren eigen hebt gemaakt, heb je nodig. Daarnaast krijg je in een leergang van 6 lesdagen de instrumenten aangereikt om met dit thema aan de slag te kunnen. Ook het thema hechting komt dit jaar uitgebreid aan bod.

Con Amore zal het tweede en afsluitende deel van de cursus Psychosociale Basiskennis verzorgen.

Verder blijf je met proefcliënten onder supervisie oefenen.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen, de proeve van bekwaamheid. En wanneer je alles met goed gevolg hebt volbracht ontvang je uiteraard op een feestelijke dag het diploma!

Dit afstudeerjaar van de opleiding transpersoonlijke therapie is op dit moment in ontwikkeling, het is dus mogelijk dat er nog wijzigingen volgen.

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Studiebelasting 4e jaar

Contacturen; 228,9
Thuis; Studie-uren PSBK, sessies met oefencliënten doen en daar verslagen van maken, folder schrijven en presentatie voorbereiden; gemiddeld 2 uur per week.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

F. man, 52 jaar
Het is geen opleiding maar een nieuwe manier van leven. En ondertussen leer je ook nog een echt vak. Een ambacht leren, theorie leren op een volledig ervaringsgerichte manier.

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 19 november van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het