therapiegroep voor twintigers Boswijk Instituut
therapiegroep voor twintigers Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Voor twintigers

“de quarterlife-crisis”

Ben je tussen de 19 en 29 jaar (ongeveer) en op zoek naar verdieping, zingeving en regie in je leven?

De huidige maatschappij biedt zoveel mogelijkheden en informatie dat je wel gek kan worden van de keuzestress. Volg je de juiste studie? Is dit het nu, die carrière? Zou je eigenlijk liever op reis willen? Hoe ga je om met alle verwachtingen om je heen? Hoe ver ga je op social media? Hoe deal je met de scheiding van je ouders? Hoe ga je om met pesten op school en werk?

Tel de grote hoeveelheid verwachtingen, verantwoordelijkheden en ervaringen op bij het hoge tempo waarin je leven voorbij raast en je voelt hoe je van jezelf verwijdert raakt. Met alle gevolgen van dien: burn-out, zinloosheid, somberheid, het even niet meer weten. Kortom, veel (keuze)stress dus, dat wordt ook wel de quarterlife-crisis genoemd.

Je komt een weekend met leeftijdsgenoten bij elkaar op het Boswijk Instituut om eens stil te staan bij wat jou werkelijk beweegt, wat er voor jou werkelijk toe doet. Wat zijn jouw verlangens en hoe maak je die kenbaar? Wat is er nodig om je hart te volgen en je autonomie te versterken? Hoe leer je nee te zeggen, je grenzen te bewaken, verantwoordelijkheid te dragen en je thuis te voelen in je eigen lijf? Hoe ga je om met pijn, verdriet, boosheid en angst?
Je gaat aan de slag met o.a. gebruik van meditatie en mindfulness, korte inspiratie momenten en individuele gesprekken. Je leert ervaren waar het jou werkelijk om gaat in je leven en om op een vrije manier keuzes te maken.

Het werkt verrijkend en bemoedigend om met je leeftijdsgenoten de moeilijkheden die je in je leven ervaart te delen en er samen stappen in te maken. Je bent van harte welkom.

Tarieven twintigersgroep

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Als je informatie wilt ontvangen en op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er wijzigingen en/of nieuwe data bekend zijn, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Vertel ons hoe je heet.
Geef ons een (werkend) e-mailadres van jou, zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.
Laat ons weten waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.
Ongeldige invoer

Kosten

P-tarief € 490,-

Incl. overnachtingen, ontbijt, lunch, koffie en thee.
Na inschrijving ontvang je per post een bevestiging en factuur.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!