therapiegroep voor twintigers Boswijk Instituut
therapiegroep voor twintigers Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Voor twintigers

“de quarterlife-crisis”

Ben je tussen de 19 en 29 jaar (ongeveer) en op zoek naar verdieping, zingeving en regie in je leven?

De huidige maatschappij biedt zoveel mogelijkheden en informatie dat je wel gek kan worden van de keuzestress. Volg je de juiste studie? Is dit het nu, die carrière? Zou je eigenlijk liever op reis willen? Hoe ga je om met alle verwachtingen om je heen? Hoe ver ga je op social media? Hoe deal je met de scheiding van je ouders? Hoe ga je om met pesten op school en werk?

Tel de grote hoeveelheid verwachtingen, verantwoordelijkheden en ervaringen op bij het hoge tempo waarin je leven voorbij raast en je voelt hoe je van jezelf verwijdert raakt. Met alle gevolgen van dien: burn-out, zinloosheid, somberheid, het even niet meer weten. Kortom, veel (keuze)stress dus, dat wordt ook wel de quarterlife-crisis genoemd.

Je komt een weekend met leeftijdsgenoten bij elkaar op het Boswijk Instituut om eens stil te staan bij wat jou werkelijk beweegt, wat er voor jou werkelijk toe doet. Wat zijn jouw verlangens en hoe maak je die kenbaar? Wat is er nodig om je hart te volgen en je autonomie te versterken? Hoe leer je nee te zeggen, je grenzen te bewaken, verantwoordelijkheid te dragen en je thuis te voelen in je eigen lijf? Hoe ga je om met pijn, verdriet, boosheid en angst?
Je gaat aan de slag met o.a. gebruik van meditatie en mindfulness, korte inspiratie momenten en individuele gesprekken. Je leert ervaren waar het jou werkelijk om gaat in je leven en om op een vrije manier keuzes te maken.

Het werkt verrijkend en bemoedigend om met je leeftijdsgenoten de moeilijkheden die je in je leven ervaart te delen en er samen stappen in te maken. Je bent van harte welkom.

Tarieven twintigersgroep

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Kosten

A-tarief € 384,-
B-tarief € 480,-
Z-tarief € 864,-
studententarief € 328,- Incl. overnachtingen, ontbijt, lunch, koffie en thee.
Na inschrijving ontvang je per post een bevestiging en factuur.

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 19 november van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het