Groepsruimte huren

De locatie

Het Boswijk Instituut is een prachtige, centraal gelegen locatie voor groepsaccommodatie. Onze groepsruimte is sfeervol ingedeeld, is voorzien van alle gemakken en heeft een grote tuin waar in de zomer geluncht of gedineerd kan worden.

In het pand heerst een rustige sfeer met wat boeddhistische accenten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van uw training, opleiding, workshop of retraite, ideaal! In de pauzes kunt u genieten van alle rust en stilte in het gebouw en de bosrijke omgeving.

Accommodatie

De accommodatie is bij uitstek geschikt voor het geven van (meerdaagse) retraites, opleiding, workshops, trainingen, bezinningsdagen, out of the box dagen en verdiepingsdagen. De groepsruimte is niet te huur voor bruiloften en partijen of familiebijeenkomsten, daar is het niet geschikt voor.

Het geheel bestaat uit 2 gescheiden vleugels binnen het gebouw, afzonderlijk of als geheel te huur. Elke vleugel beschikt over meerdere groepsruimtes, een aparte keuken en een aparte eetkamer op de begane grond. Meerdere eenvoudige slaapruimtes en douches op de eerste verdieping.

Er zijn groot formaat lig (yoga) matten, zitkussens, meditatiekrukjes, een loungebank en een klankschaal aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid om muziek af te spelen.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Op verzoek sturen wij u foto's van de ruimtes, dit kunt u aangeven in het aanvraagformulier.

De omgeving

Het Boswijk Instituut is prachtig gelegen op het 26 hectare grote, bosrijke Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen, in de provincie Utrecht.

Door de centrale ligging in ons land, is de locatie uitermate goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg A12 bent u binnen enkele minuten op landgoed Beukenrode waar de bomen en de rust overheersen.

Het landgoed biedt, door de overdaad aan groen en natuur, voldoende gelegenheid om bv. een loopmeditatie te doen of om in een pauze heerlijk te wandelen.

Aantal personen

Voor daggroepen maakt u gebruik van de benedenverdieping en gaan we uit van een maximum van 40 deelnemers per vleugel. Voor groepen die een meerdaags evenement hebben en willen blijven overnachten is er een maximum van 20-25 deelnemers, afhankelijk van welke vleugel u kiest. Neem vooral contact met ons op als uw wensen iets anders zijn, u bent van harte welkom om eens te komen kijken. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Catering

Wij verzorgen geen catering, in beide vleugels van het gebouw is een volwaardige keuken aanwezig, zodat u daar zelf zorg voor kunt dragen. Daarnaast zijn er in de omgeving meerdere cateringmogelijkheden en eetgelegenheden op korte afstand.

Huur de ruimte

Uw volledige naam(*)
Wij hebben uw naam nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken..
Uw emailadres(*)
Wij hebben uw emailadres nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken.
Huur aanvraag(*)
Wij hebben deze informatie nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken.
Wilt u fotomateriaal van de accomodatie ontvangen?
Ongeldige invoer
Geen robot toch?(*)
Ongeldige invoer

 

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!