workshop hoe maak jij contact Boswijk Instituut
workshop hoe maak jij contact  Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Hoe maak jij contact?

In ons leven worden we voortdurend uitgedaagd om contact te maken met anderen. Wanneer je nagaat hoe jij dat eigenlijk precies doet, zal je merken dat er meer meespeelt dan je zo op het eerste oog denkt. Aangeleerde patronen, oude angsten, vastzittende onbewuste emoties spelen hier een grote rol in. Wellicht heb je de neiging om je terug te houden of je te overschreeuwen, misschien is het soms moeilijk om goed naar de ander te luisteren, word je als autoritair beschouwd of juist de andere kant op; als grijs muisje. Hoe dan ook, je kan in contact ontzettend veel over jezelf leren, juist doordat je gespiegeld wordt door de ander.

In deze workshop van 6 aaneengesloten dagdelen gaan we hiermee aan de gang. Door oefeningen, uitleg in de vorm van lezinkjes en therapeutische mini-sessies, krijg je een doorvoeld zicht op jouw manier van contact maken.

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Als je informatie wilt ontvangen en op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er wijzigingen en/of nieuwe data bekend zijn, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Vertel ons hoe je heet.
Geef ons een (werkend) e-mailadres van jou, zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.
Laat ons weten waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.
Ongeldige invoer

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!