workshop hoe maak jij contact Boswijk Instituut
workshop hoe maak jij contact  Boswijk Instituut
Previous Next Play Pause

Hoe maak jij contact?

In ons leven worden we voortdurend uitgedaagd om contact te maken met anderen. Wanneer je nagaat hoe jij dat eigenlijk precies doet, zal je merken dat er meer meespeelt dan je zo op het eerste oog denkt. Aangeleerde patronen, oude angsten, vastzittende onbewuste emoties spelen hier een grote rol in. Wellicht heb je de neiging om je terug te houden of je te overschreeuwen, misschien is het soms moeilijk om goed naar de ander te luisteren, word je als autoritair beschouwd of juist de andere kant op; als grijs muisje. Hoe dan ook, je kan in contact ontzettend veel over jezelf leren, juist doordat je gespiegeld wordt door de ander.

In deze workshop van 6 aaneengesloten dagdelen gaan we hiermee aan de gang. Door oefeningen, uitleg in de vorm van lezinkjes en therapeutische mini-sessies, krijg je een doorvoeld zicht op jouw manier van contact maken.

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- per jaar.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wijzigingen of wanneer er beschikbare data zijn?

Schrijf je dan hier in.

Maak eerst een keuze waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Meerdere keuzes mogelijk. Laat vervolgens je naam en email-adres achter en we stellen je op de hoogte van wijzigingen of als er data bekend zijn.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

vrouw
Wat een prachtig instituut! Het heeft mijn leven voorgoed een andere wending gegegeven. En nu mag ik dat weer doorgeven. Top!

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 4 februari van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het