Voorwaarden

Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden;

Annuleren

Na het insturen van het inschrijfformulier gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 1 maand voor aanvang van het programma kun je deelname aan een groep nog afzeggen. Je bent dan alleen 25,- administratiekosten verschuldigd. Bij tussentijds afbreken van deelname aan een groep is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk. Indien een groep, om welke reden dan ook, niet door kan gaan, dan krijg je daarvan zo spoedig mogelijk bericht en worden de betaalde deelnamekosten teruggestort.

Eigen verantwoordelijkheid

Deelname aan therapie geschiedt op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Door het starten van individuele therapie of deelname aan groepen verklaar je dat je akkoord bent met dit uitgangspunt.

Mailinglist

Je gegevens worden door het Boswijk Instituut en Centrum Boswijk gebruikt om je op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. Indien je daar geen prijs op stelt, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tarieven

Tarief A geldt voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat lager is dan € 26.100,- p.j.
Tarief B is bedoeld voor wie een bruto gezinsinkomen heeft dat hoger is dan € 26.100,- p.j.
Tarief Z is een zakelijk tarief en bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Betaling

Wij verzoeken je vriendelijk de deelnamekosten volgens bijgaande nota te voldoen op IBAN NL38INGB 0004 2865 42 t.n.v. Boswijk Instituut voor Therapie en opleiding onder vermelding van het notanummer. Gespreide betaling is in overleg mogelijk.

Bijkomende kosten opleiding transpersoonlijke therapie

De bijkomende kosten gedurende de opleiding zijn bij benadering.
In het 2e jaar: 7 sessies leertherapie bij de leertherapeut Boswijk Instituut € 560,-. Mentorgroepen € 200,-. Literatuur ong. € 500,-.
In het 3e jaar: 7 sessies leertherapie bij therapeut anders opgeleid dan Boswijk Instituut € 560,- Mentorgroepen € 200,-. Eerste helft van de cursus Psychosociale Basiskennis € 1000,-.

In het 4e jaar: Mentorgroepen € 200,-. Tweede helft cursus Psychosociale Basiskennis € 1000,-

Omdat het 3e en 4e jaar nog in ontwikkeling zijn, is het mogelijk dat er nog wijzigingen komen.

Eigendomsrecht

Al het cursusmateriaal (incl. het curriculum) dat overhandigd wordt in de Opleiding Transpersoonlijke Therapie wordt ter beschikking gesteld aan de cursist. Het auteursrecht blijft volledig eigendom van het Boswijk Instituut, niets uit dit cursusmateriaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs.

 

 

Aanmelding voorlichtingsavond

VOORLICHTINGSAVOND bij het Boswijk Instituut

Maandag 28 mei van 19:00 uur - 21.30 uur
is er een (gratis) voorlichtingsavond over de opleiding Transpersoonlijke Therapie. Wil je in de toekomst op een unieke manier met mensen werken, je omscholen of je verdiepen in mensenwerk? Veel informatie, mondeling en op schrift, en natuurlijk is een gesprek met een van de opleiders mogelijk.

Graag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
De koffie en thee staan voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Boswijk Instituut gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. lees meer. Ik begrijp het