Algemene voorwaarden

Annuleren

Na het insturen van het inschrijfformulier heb je nog 14 dagen bedenktijd, daarna gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 4 weken voor aanvang van het programma kun je deelname aan een groep nog afzeggen. Je bent dan alleen 25, - administratiekosten verschuldigd. Bij tussentijds afbreken van deelname aan een groep is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk.

Bij overmacht, noodweer, te weinig inschrijvingen, of ziekte, behoudt het Instituut zich het recht voor om groepen uit te stellen of samen te voegen. Bij annulering door het Boswijk Instituut ontvang je z.s.m. bericht en worden reeds betaalde deelnemerskosten teruggestort.

Eigen verantwoordelijkheid

Deelname aan therapie geschiedt op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Door het starten van individuele therapie of deelname aan groepen verklaar je dat je akkoord bent met dit uitgangspunt.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die door deelnemers wordt verstrekt is vertrouwelijk voor het Instituut, medewerkers en docenten.

Mailinglist

Je gegevens worden door het Boswijk Instituut en Centrum Boswijk gebruikt om je op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. Indien je daar geen prijs op stelt, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tarieven

Particulier tarief (P) is bedoeld voor wie op particuliere basis deelneemt.
Zakelijk tarief (Z) is een zakelijk tarief en is bedoeld voor wie op kosten van een bedrijf deelneemt.

Tevens is er een tarief (A) voor wie aantoonbaar een gezinsinkomen heeft welke kleiner is dan € 27.500 bruto. U dient dit aan te tonen door bij het inschrijfformulier een bewijsdocument te uploaden.

Betaling

Wij verzoeken je vriendelijk de deelnamekosten volgens de nota te voldoen op IBAN NL38INGB0004 2865 42 t.n.v. Boswijk instituut voor therapie en opleiding o.v.v. het notanummer. Groepen met meerdere bijeenkomsten is het mogelijk gespreid te betalen via automatische incasso. Je ontvangt dan tijdens de eerste bijeenkomst van de groep een betalingsovereenkomst. Hierop kan je aangeven of je het bedrag in één keer betaalt of in kwartaaltermijnen via incasso.

Opleiding

Naast bovenstaande voorwaarden zijn er voor de deelnemers aan de opleiding extra algemene voorwaarden, te weten;

Inschrijving opleiding

We vragen een HBO-werk en denkniveau, een HBO of universitair diploma is niet noodzakelijk. Je bent wel verplicht de kennismakingsgroep te volgen voordat je aan het 1e jaar kunt beginnen. De verdere criteria waaraan je moet voldoen om door te kunnen gaan, staan duidelijk beschreven in het curriculum dat je ontvangt tijdens de informatieavond of deelname aan de kennismakingsgroep. Daarnaast kan het curriculum telefonisch of per mail aangevraagd worden.

Om na de opleiding ingeschreven te kunnen worden bij een Beroepsvereniging en in het HBO register voor therapeuten, is het noodzakelijk om een vooropleiding op minimaal MBO-4 of Havo-niveau te hebben. Wanneer dit niet het geval is, is het mogelijk om in dit kader de 21+ toets te maken, een toets die toegang geeft tot het Hoger Onderwijs. Het Boswijk Instituut heeft hier verder geen bemoeienis in.

Bijkomende kosten

De bijkomende kosten gedurende de gehele opleiding zijn bij benadering;

  • In het 2e jaar; 7 sessies leertherapie bij de leertherapeut Boswijk Instituut € 770, -; 4 mentordagen € 400, -; literatuur ong. € 500, -.
  • In het 3e jaar; 7 sessies leertherapie therapeut anders opgeleid dan Boswijk € 700, 4 mentordagen € 400,-; 1e helft PSBK cursus € 750,-
  • In het 4e jaar; 4 mentordagen € 400,- ; 2e helft PSBK cursus € 750,-

Eigendomsrecht

Al het cursusmateriaal, incl. het curriculum, dat overhandigd wordt in de Opleiding Transpersoonlijke Therapie wordt ter beschikking gesteld aan de cursist. Het auteursrecht blijft volledig eigendom van het Boswijk Instituut, niets uit dit cursusmateriaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs. Al het cursusmateriaal mag ook niet gebruikt worden voor onderwijs, anders dan het onderwijs in het Boswijk Instituut, of voor commerciële doeleinden.


Boswijk Instituut, Therapie en Opleiding                                                                                                                           
Beukenrodelaan 2L en 2M                                                                       
3941 ZP  Doorn